Окончателно 17 години затвор за Дончо Драганов, който през 2020г. преби

...
Окончателно 17 години затвор за Дончо Драганов, който през 2020г. преби
Коментари Харесай

17 години затвор за мъжа, пребил до смърт пастир през 2020г. във Варненско

Окончателно 17 години затвор за Дончо Драганов, който през 2020г. преби до гибел работещия при него като пастир Ахмед А. Това оповестяват от Върховния касационен съд.

Решението не предстои на обжалване.

Делото е формирано по тъжби на подсъдимия Дончо Драганов против решението на Апелативен съд - Варна, с което е променена присъда на Окръжен съд - Варна, като е повишен размерът на наложеното на подсъдимия наказване " отнемане от независимост " от 15 на 17 години.

Припомняме, че на 17 май, 2020г. в с. Горен чифлик, област Варна, Драганов преби до гибел, с дърво, пастира Ахмед А., който е работил за него. Това става, откакто Дончо Драганов се черпил с другари денем. Тогава 39-годишният мъж решил да пренощува в сграда до кошарата на татко си в гората на село Горен чифлик, област Варна. Там нощувал и 38-годишният овчар. Двамата мъже се засекли до постройката, като пастирът изискал цигари от сина на шефа си. Той отказал да му даде и твърди, че по-късно пастирът го наругал. Това ядосало доста Драганов и той почнал да бие пастира с дъска, а откакто го съборил на земята, го ритал и удрял с ръце. След като го пребил, се прибрал в бараката и задремал. По-късно повикал Спешна помощ. Лекарите открили гибелта на Ахмед А., който имал кръвонасядания по ръцете и тялото от побоя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР